Over Geluidsdruk

Als muzikant leg je je ziel bloot, je geeft een stem of een klank aan je gevoel en gedachten. Dit kan op het podium of in de studio ontzettend bevrijdend werken, maar soms kan het moeilijk zijn om ontspanning te vinden als muzikant. Ambitie is goed maar als je continu de lat hoger legt, kan dat je op den duur opbreken.

In de podcast Geluidsdruk gaan componist/songwriter Daan van Haren en journalist/muzikant Stefan Kollee in gesprek met (inter)nationale muzikanten over het ervaren van druk en hoe daarmee om te gaan. In de podcast hoor je persoonlijke tips, krijg je een psychologische inkijkje in het muzikantenbrein en hoor je vooral ook leuke anekdotes. Geluidsdruk publiceert de podcast via www.geluidsdruk.nl en via alle bekende streamingplatforms. De eerste podcast verschijnt op donderdag 26 september.

In de eerste aflevering spreken Daan en Stefan met Merijn van Haren, zanger en frontman van rockband Navarone en wordt er ingegaan op het succes na The Voice Of Holland en wat de term ‘succesvol’ voor hem en Navarone betekent.

In de volgende afleveringen komen onder andere Loes Wijnhoven (Clean Pete), Rocco Ostermann (Magic Fish, Donnerwetter) en Mark Lohmann (Moon Moon Moon) aan het woord over het wel en wee van het muzikantenbestaan.

Partners

Geluidsdruk Podcast werkt samen met Musicmaker Magazine en Schreeven Muziekinstrumenten. Houd onze social media in de gaten voor toffe acties!

facebook.com/geluidsdruk | instagram.com/geluidsdruk
www.geluidsdruk.nl | www.musicmaker.nl |www.schreeven.nl